Alternatip sitesinde kız tavlamak!

Yok böyle kıyak(!) Abaza mısınız? 25(yazıyla yirmibeş) yaşına geldiniz hala iki kız götüremediniz mi? Evet arkadaşlar size kamu hizmeti hiçbir yerde göremeyeceksiniz çünkü bu yüce insan kaifili gözlemlerine dayanarak hazırlanmış bir çalışmadır bir kere yöntemlerin işe yaraması hakkında garanti veremem ama bundan önce çalışılmış ve sonuç alınmıştır. Öncelikle bildiğiniz herşeyi UNUTUN(!) "-Noluyor yeaa niye unutayım" demeyin unutun siz bi bildiğimiz var değil mi götürmek istemiyormusun lolitaları, çıtırları arkadaşım? Herneyse şimdi dersimize başlıyoruz..


STEP I

Hedefi gözünüze kestirdiniz değil mi? Havadan çekilmiş emo resimlerinizi silin ne kadar artistik erkeksi resminiz varsa ekliyoruz kızlar öyle cücük gibi ibnemsi erkek sevmez bunu bil öncelikle sonra arkadaşlar aracılığıyla kıllandırmadan düşmanı tanıyacağız zaaflarını bileceğiz otunu ve bokunu olmak üzere her detayı kavrayacaksınızki kızın pörfek boy olayı olabilesiniz buna birince evre diyoruz yani düşmanı tanıma evresi dediğim gibi..
STEP II
Arkadaşım şimdi harekete geçme zamanı düşmanın zaaflarını, nelerden hoşlandığını öğrendin şimdi forumda onun üstüne oynayacaksın sakın özel mesajla sarkma angut gibi hergün 300 tane mesaj geliyor en kör topal kıza bile sen düşün yani forumdan ufak ufak sürprizler yapacaksın ilgilendiği şeyler ile ilgili bilgili gözükeceksin hatta o kadar abartıp bokunu çıkaracaksın ki ondan daha bilgili gözükeceksin dalaşacaksın dediğim gibi çevrede yıldırıcı çakallar olacaksın aldırma hedefine kilitlen diğerlerini ekarte et aradan bilginliğin ve ağzının laf yapmasıyla sıyrılacaksın ama çevreylede dalga geç azda sivri dilli ol ama angut olma sonra zaten hatun mesaj atmanı bekleyecek..

STEP III
Uzun uğraşlarının meyvesini toplayabilir yada herşeyi çöpe atabilirsin şimdi çalıştığın yerden sorular gelecek yanlış cevaplar verirsen ve kıza sarkarsan eğer o iş yaştır önce arkadaş muhabbeti koyacaksın asla "-msn varmığ?" demiyeceksin ürkütme civcivi zaten ya o isteyecek ya da senin istemeni bekleyecek ama çabuk olma çıkana kadar bekle kararlı ol AMANSIZ ol arkadaşım cıvıma, yavşama.. Hah aferim böyle...
STEP IV
Tut ki messenger'ı aldın kıza güzel şarkılar at müzik üzerine konuş, sanat üzerine konuş ne bileyim dedikodu yapma ama eğlendir sitcom tadında yaşa işte sonra kız sana sinyali çakacaktır ve artık senindir..

Hayırlı Olsun, güle güle kullan.(%200 gerçektir..)

0 Gundik:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.