Benim Hayatım Müzik..

[blog!.png]

ÖNSÖZ

Evet Arkadaşlar bir yazımızda daha hepinize öncelikle merhaba demek istiyorum; Akabinde konuya giriyorum Alternatip sitesinde kız tavlamak! adlı yazımızda yerli ve kesin sonuç veren gözlemler yaptık iyi tepkiler aldık ve 26 yaşında hayattan umudunu kesmiş bakir bir arkadaşımız da kesin sonuca ulaşarak ilk birlikteliğini yaşadı bunu belirtmeden geçemeyeceğim. Hatta övgüler çığ gibi büyüdü tarikat gibi olduk burada, o derece..


Neyse arkadaşlar feminen tepkilerde vardı tabii ki yer, yer bunlarıda görmezden gelemezdim. Bu yüzden yazımız kızlar için gelsin..




Bu yazımızın ana teması müzik arkadaşlar; İsimden de anlaşıldığı ve vinyette gördüğünüz üzere içerik olarak RockStar Triplerini inceleyeceğiz.. Başlıyoruz..


Giriş

Öncelikle Taksim ve Civarında bulunan barları dolayısıyla amatör grupları falan iyi bilirim.. 2005 yılı itibariyle bu çevre içerisinde bulunduğumdan az, çok fikir sahibiyim.. Bilindiği üzere gitar, bateri ve bilimum müzik aletine başlarken düşünce asla Steve Harris, Slash veya Lars Ulrich için başlanmaz. Şimdi kimse masuma yatmasın arkadaşlar o aletleri elimize alındığında hiçbiri Nothing Else Matters veya Fear Of The Dark düşünmedi aksine Merve'nin kalçaları, Gizem'in göğüsleri düşünüldü biliyoruz bunu neticede... Müzik grubu kurmakta başlangıçta en kral karı kaldırma yöntemidir ha tabi unutulmasın öncelikle ne çalındığı çok önemlidir ve grubun solist ya da elektro çalan elemanı her zaman kızları götürmüştür bu aşikar tabii ki.. Giriş olarak açıklamayı ve niyetimizi belirttik neticede biz gözlemleriz burada belirtiriz.. Elçiye zeval olmaz anasını satayım..

Gelişme

Gelişme kısmında ise gözlemlerimize devam edeceğiz.. Grup kurulmuş çıtır avı başlamıştır haliyle öncelikle kız tavlama taktiklerinden söz edelim.. Bu arkadaşlar grubun tanınmaya başladığı ve verdikleri bir takım konserlerle özgüven sahibi olurlar gayet rahat konuşurlar.. Siz rock müzik seven ve konserlere giden kızlar ise; Rahat ve Yetenekli bu arkadaşlara gayet kolayca tav olmaya meyillisinizdir bu sebep itibariyle çantada keklik olabilirsiniz..

ve.. 3 Perde de Sonuç

Step I

Oldu ki bu RockCücük ile çıkma arifesindesiniz ve konserdesiniz; Yada durun ben buna RockCücük değil de Tangöze diye hitap edeyim hah nerede kalmıştık konser.. Akor yaparken, ısınırken müzik aletini öttürürler bir takım sempatik şaklabanlıklar yaparlar evet bunu yaparlar fakat sizin gözünüz o anda kör olduğundan pek görmekte başarılı olamaz.. Konser sırasında bira vs. gibi bir takım içkiler ısmarlanır bu arkadaşa siz tarafınızdan ardından konser bitiminde birşeyler içip konuşulur akabinde beklenen olur bizim Tangöze'miz sizi dudaklarınızdan öpmek suretiyle ilişkiye start verir diyebilir miyiz?

Step II
Konser ertesi günü sözleşildiği gibi buluşulur, bu kaynaşma safhasıdır. Ortalama bir buluşma 4 saat geçtiğini varsayarsak bunun 30 dakikası sizin konuşmanız, 2 saat 30 dakikası boğazlarınıza kadar dilini sokmak suretiyle yiyişme ve kalan 1 saat ise Tangöze'mizin kendini ve grubunu övmesi akabinde popüler olan herşeye karşı olabilecek tarzda eleştirme son olarak uçuk gelecek planını anlattığı zaman dilimidir. Bu sözler arasındaki en klişe cümle ise müziği anlattığı; '-O benim hayat tarzım..' olarak kayıtlara geçer.. Ulan sanarsın pezevenk RHCP ile Dünya turnesine çıkıyor..

Step III
Bu arkadaşlar telefon ile pek konuşmayı sevmezler nedense? İnternet vasıtasıyla haberleştiği kızarkadaşını elbet stüdyo'ya davet edecektir bunu yapması çıkmaya başladıktan sonra 1 haftada gerçekleşebilecek birşeydir. Eğer olmadıysa bu anormal bir durumdur bir sonraki adıma geçemeyiz arkadaşlar zira Ender Gelişen Osasuna Atakları gibidir Tangöze'miz.. Çağrılma sebebi bellidir, dinletilecek müzik değil, yapılacak demo değil yaratılan bir ortamdır zira eve davet etmenin anlam ve önemi verdiği mesaj doğrultusunda 'Yağlı Güreş Tutmak İstiyorum' olduğundan kısa süre önce başlayan bir ilişkide ürkütür vakvakları.. Stüdyoya davet edilmeniz siz kızları pek sıkmaz haliyle ama orada içilecek bilimum vodka, cin, bira, şarap Allah ne verdiyse artık sizi rahatlattığından Tangöze'miz hedefe doğru emin adımlarla ilerleyecektir.. Bunun sonunda atılacak gol veya goller ile 3 puanı alan Tangöze FC evine mutlu dönecektir..

finito..

0 Gundik:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.