Caner Akman Olmak..

Caner Akman olmak; Düzensiz yaşamaktır, BİM'den alınan dost süt gibidir ucuz ama idare ederdir.

Caner Akman olmak; Sabahları kahvaltı etmeden WOW oynamak, öğlen kıllı göbeğini kaşıyarak uyumak akşama ise sevdiceğinin MSN'inden erkekleri silmektir.

Üstelik bunu hiç sıkılmadan 1 Ay boyunca yapabilmektir, Caner Akman olmak.

Caner Akman olmak; Depresyona girdiğinde acaba merak ediyorlar mı beni dememektir üstelik bunun kaygısını hiç taşımamaktır.

Caner Akman olmak; İnterneti kesildiğinde hayata küsmemektir kendini Rus Edebiyatına vermek tekrar connect dediğinde daha kültürlü olarak geri dönmektir, kişisel gelişimin ta kendisidir.

Caner Akman olmak; Yılbaşına yalnız girmektir öpeceğin bir sevgilin olmamasıdır üstelik bunu yaparken hayata karşı 'Eyvallah' diyerek ayakta kalabilmektir.

Caner Akman olmak; 17 yaşındayken 25 yaşındaki adam tarafından Ağabey saygısı görmektir, daha reşit olmadan 35 yaşında gözükmektir.

Caner Akman olmak; Sevdiceği kendinden bile saklamaktır üstü kapalı ve gizli saklı ilişkiler yaşamaktır tıpki eskilerdeki gibi mahalleye gelindiğinde sevdiceğinin elini bırakmak zorunda olmak gibidir Caner Akman olmak.

Caner Akman olmak; Adının NARO gibi, Bel Fıtığı 0535.... gibi duvarlara yazıldığını bilmektir, KÜLT olmaktır.

Caner Akman olmak; soyadınızla hitap edilmesidir, toplumda saygınlık kazanmak ve adınıza besteler, tezahüratlar yapılmasıdır.

Caner Akman olmak; içinizdeki yalnızlıktır.

Sevgiler Caner Akman ve onun gibi olanlara..

0 Gundik:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.